Arvid Bergström

Naast Internationaal Biersommelier, ben ik ook kok, docent aan de bieropleiding, jurylid bij bierkeuringen en -wedstrijden, keynote speaker over bier en eten en uiteraard genieter. Daarnaast ben ik lid van het Bestuur van het Nederlands Gilde der Biersommeliers en jureer en beoordeel ik vele verschillende bieren.

Ook geef ik vaak bierproeverijen, trainingen en advies aan horeca personeel. Voor een aantal cafes en restaurants stel ik regelmatig de bierkaart samen en combineer ik de gerechten op de menukaart samen met fantastische bieren. Onlangs heb ik mijn nieuwe boek ‘Bier aan tafel’ uitgebracht.

Het idee van Wilmer voor de Biertest sprak mij erg aan. Ik word erg blij als er mooie bierige activiteiten worden georganiseerd. Het concept van de Biertest ziet er goed uit. Ik kom graag uit Den Haag om er met de Drachtsters een mooie bieravond van te maken.